• BIST 4.580,67
  • Altın 1248.573
  • Dolar 19.921
  • Euro 21.3708
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Aşırı hız mezara götürdü

Aşırı hız mezara götürdü
İzmir'in Tire ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda eden Melih Çetin(18), gözyaşları arasında toprağa verildi.
Arkadaşları ile birlikte gittiği piknik dönüşünde babasının aracıyla şarampole yuvarlanarak hayatını kaybeden genç Melih'in cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı.
Melih Çetin için Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Ticaret Meslek Lisesi 12/A öğrencileri sınıf olarak tam kadro hazır bulundu. Sağanak yağış altında yapılan törene Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük ve Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere, yaklaşık 500 vatandaş katıldı. Kazadan başından aldığı hafif sıyrıkla kurtulan Melih Ç.'nin arkadaşı Mustafa K. 'nın(16) ise cenaze töreninde son derece üzgün olduğu gözlendi.

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Melih Çetin'in cenazesi Kireli Köyüaltı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri okulda da Melih'i anmak için bir tören düzenleneceğini belirterek, "Daha dün beraberce neşe içinde eğleniyorduk. Bugün arkadaşımızı genç yaşında kara toprağa veriyoruz. Sanki bize şaka yapıyormuş gibi geliyor" dediler.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.