• BIST 8039.18
  • Altın 1680.862
  • Dolar 27.1357
  • Euro 28.8574
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 28 °C

Ege'de plaj sefası başladı

Egede plaj sefası başladı
Didim’de tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistler, hafta sonu 33 dereceyi bulunan hava sıcaklıkta soluğu plajlarda aldı.
Didim’de Mayıs ayı ortasında sıcaklıklar 33 dereceye ulaştı, yerli ve yabancı turistler kendilerini sahil kenarına attı. Deniz suyu sıcaklığının 20 derece olduğu Didim’de özellikle Altınkum Plajı, 2. ve 3. Koy Sahili ile Yeşilkent Plajında yerli ve yabancı turistlerin denizin ve güneşin keyfini yaşadı.

Aşırı sıcaklılardan bunalan kimi tatilciler kendilerini mavi sularına bırakırken, kimi tatilcilerde güneşin tadını Altınkum’un altın sarısı kumunda yatarak çıkardı. Didim’in yerleşik İngilizleri ise Yalı Caddesi’ndeki banklarda oturarak güneşin tadını çıkardı.

untitled-16.jpg
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.