Tire Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonunda düzenlenen törende yeni kuşaklarını takan sporcuları aileleri de yalnız bırakmadı.
Sunuculuğunu Tire Belediyesi Basın Yayın Birim Sorumlusu Şeref Şenki’nin yaptığı törende Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Tire Belediye Spor Kulübü Başkanı Kürşad Dikici yoğun işleri nedeniyle katılamazken Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler ve Kulüp 2. Başkanı Saffet Yorgan genç sporcuları yalnız bırakmadılar.
9 Mayıs tarihinde yapılan kuşak atlama sınavını başarıyla geçen sporculara yeni kuşakları takıldıktan sonra sporcular Antrenörleri Ahmet Sakıcı eşliğinde birbirinden güzel hareketlerden oluşan gösterilerini sundular. Sporcular sundukları gösteri sonrası dakikalarca ayakta alkışlandı. Törenin sonunda Mart-Nisan ayında İzmir’de yapılan müsabakalarda Tire’ye derece getiren genç sporcuların madalyaları takıldı. Sporcuların madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler taktı.
Tire Belediyesi olarak her zaman spor ve sporcuların yanında olduklarını belirten Önler; “Sporcularımızın aldıkları başarılar bizleri son derece gururlandırmıştır, ben onlara hem spor hayatında hem de yaşamları boyunca yeni başarılar diliyorum” diyerek Antrenör Ahmet Sakıcı’ya da emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.