• BIST 4.906,63
  • Altın 1189.145
  • Dolar 19.0153
  • Euro 20.4718
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 4 °C

ÜRKÜTEN OLAYLAR ÖLDÜRDÜ

ÜRKÜTEN OLAYLAR ÖLDÜRDÜ
Muğla'daki olaylarda yaralanan genç hayatını kaybetti...
IHA0063399-ASA/19-MAY-0120-1D13

Muğla'daki olaylarda vurularak yaralanan ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şerzan Kurt, hayatını kaybetti.

Şerzan Kurt'un ölüm haberini alan ve hastaneye gelen çok sayıda arkadaşı, bir süre slogan attı. Şerzan Kurt'un babası Ömer Kurt, hastane önünde yaptığı konuşmada, "Malazgirt Savaşı, Kürtler sayesinde kazanıldı. Kürtler Mezopatamya'dan gelen Türklere ev sahipliği yaptı, misafirperverlik gösterdi. Ancak gelinen noktada Kürtler ötekileştirilmeye çalışılıyor. Buradan hükümete sesleniyorum; açılımın gereğini yapın ve arkasında durun. Bu olayın arkasında karanlık güçler var, bunlar ortaya çıkarılsın. Adalet herkes içinse eğer, rolünü iyi oynasın ve gereğini yapsın" dedi.

Oğlunu Muğla'ya okumak için gönderdiğini kaydeden Ömer Kurt, "Ben oğlumu sosyal demokratların çok olduğu bu yerlere gönderdim. Ancak buraya ilim, irfan öğrenmeye gelen birine kurşun sıktılar. Cephemizi, birliğimizi sağlam tutmalıyız. Ben oğlumun mezuniyetine gelmek isterdim, oysa şimdi cenazesini götürmeye geldim" diye konuştu.

Oğlunun organlarını bağışlamak için gerekli imzaları attığını belirten Ömer Kurt, bekleyen kalabalığa seslenerek doğacak çocuklarına Şerzan ismini vermelerini istedi.
 


 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.